Our Policy

It will be updated soon.

Data Protection

It will be updated soon.

Payment

It will be updated soon.

Return

It will be updated soon.

—————————————————-

Pravila i uslovi:

Plaćanje i dostava

Plaćanje proizvoda se vrši na tri načina:

1.Plaćanje pouzećem, kuriru plaćate paket pri preuzimanju.

2. Plaćanje međunarodnom transakcijom u pošti i Western Union opcija za naručivanje proizvoda izvan Bosne i Hercegovine.

Uplata putem Western Union oblika plaćanja, dostavljate MTCN broj na email info@ikohel.com

3.Uplatom na račun prikazan prilikom kupovine proizvoda. Uplaćujete putem mobilne aplikacije vaše banke ili uplatom direktno u banci.

Uslovi prodaje

Kupac može naručiti proizvode na www.ikohel.com web shopu.

Da bi kupovinu obavljao elektronskim putem, kupac mora biti stariji od 18 godina. Irma KOHEL ne snosi odgovornost za neispravnost web stranice koja se može odgoditi ili spriječiti izvršenje naloga u elektronskom obliku, zbog događaja više sile na koje Irma KOHEL ne može uticati ili zbog radova održavanja na web stranici.

CIJENE

Vrijednosti proizvoda koje su navedene na webshopu uključuju trenutnu cijenu. Imamo pravo na mijenjanje cijena u bilo kojem trenutku.

NARUČIVANJE

Kupac naručuje proizvod ili proizvode putem elektronskog obrasca narudžbe. Kupcem se smatra svaka osoba koja elektronski naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke i pošalje narudžbu. Sve cijene izražene su u Konvertibilnim markama, za inostranstvo (sve zemlje osim BiH) cijene su izražene u Eurima €. Roba se naručuje elektronskim oblikom, pritiskom na određeni proizvod te spremanjem istog u korpu. Roba se smatra naručenom u trenutku kada kupac odabere te potvrdi način plaćanja.

DOSTAVA

Standardno tranzitno vrijeme

Standardno tranzitno vrijeme predstavlja vrijeme od momenta preuzimanja do momenta uručenja Vaše pošiljke.

Dostava za sve države je besplatna.

2. Pošiljaoc snosi sve troškove dostave.

3. Dostava unutar BiH se odvija putem brze pošte Euro express. Dostava za sve ostale države je putem DHL-a ili BH pošte.

4. Dostava od trenutka kupovine traje 1 do 30 dana ovisno o gužvi. Za ostale države 7-30 dana.

Ukoliko dostava Vaše pošiljke u standardnom tranzitnom vremenu bude onemogućena utjecajem više sile (blokade puteva, saobraćajne nezgode, eventualnog kvara na vozilu) ili bilo kojim drugim događajem nad kojim nemamo utjecaja, molimo Vas za razumijevanje i povjerenje da će Vaša pošiljka biti dostavljena u što skorijem vremenu. Naša obaveza je da vas o takvom događaju obavijestimo odmah po njegovom nastanku.

Pakovanje

Irma KOHEL koristi ekološke i reciklirane materijale sa minimalnim otpadom. Svi proizvodi dolaze u originalnoj platnenom cegeru. (Oblik, dimenzije, štampa se mogu razlikovati)

Adekvatna zaštita i pravilno pakiranje omogućit će nesmetan i siguran transport Vaše pošiljke do krajnje destinacije.

Preuzimanje

Kupac je dužan da nakon preuzimanja proizvoda provjeri eventualna oštećenja pošiljke.

Kupac je obavezan da prilikom preuzimanja proizvoda potpiše otpremnicu što predstavlja potvrdu o preuzimanju istog.

Naručeni proizvodi pakiraju se na način da tokom uobičajene manipulacije ne budu oštećeni. Prilikom preuzimanja kupac je dužan provjeriti stanje pošiljke, te u slučaju oštećenja odmah reklamirati proizvod emailom na info@ikohel.com u roku od 24 sata. Ako kupac ne primi robu, ili obavijest o isporuci, nakon što je poslana, u očekivanom vremenu, kupac ima pravo o tome obavijestiti trgovca kako bi se poduzele radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka.

Zamjena / vraćanje proizvoda

1. Proizvod se može zamjeniti neoštećen, da nije nošen,  u originalnom pakovanju u roku od 7 dana prethodnom najavom putem email-a info@ikohel.com

2. Proizvod se može zamjeniti u slučaju da ne odgovara za bilo koji drugi iste ili slične vrijednosti.

3. Zamjenski proizvod se dostavlja kupcu ako je dostupan na stanju u roku od 7 dana. Ako nije dostupan (izrađuje se), kupac će biti obavješten o roku isporuke.

4. Novac za plaćenu robu se ne vraća. Samo u slučaju odustajanja ili neke više sile u roku od 24 sata. Sve naknadne reklamacije poslije naznačenog roka, kupac je u mogućnosti dobiti samo zamjenski proizvod.

5. Troškove povrata proizvoda snosi kupac.

6. Zamjena proizvoda dozvoljena je maksimalno 3 puta po jednom kupcu u jednoj godini. U slučaju da se uvidi prekomjerno vraćanje i manipulacija, proizvođač u skladu sa pravilnikom može blokirati svaku narednu kupovinu.

7. Jedan zamjenjeni proizvod se ne može više mjenjati.

Politika privatnosti

Svi prikupljeni podaci prilikom kupovinu: adresa, ime prezime, broj telefona neće biti korišteni ni za što drugo izuzev za svrhu dostavljanja poručenog proizvoda.

Autorska prava

Autorska prava su u cijelosti zadržana. Cjelokupan sadržaj dizajn, koncept i formati na ovom sajtu u vlasništvo su Irme Kohel D. i kompanija koje su ovlastile na upotrebu takvog sadržaja. Sav sadržaj koji se nalazi na našim stranicama, ne smije se bez našeg dopuštenja koristiti niti dalje ustupati trećim strankama niti u osobne svrhe.


Irma KOHEL i ikohel.com imaju pravo izmjena i dopuna pravilnika i uslova.

 

  • No products in the cart.